Nostradamus, Ahmed el Hasan a.s’dan söz ediyor!…

Cevab’ül Münir Soru 35:

Bismillahir Rahmanir Rahim, Vel hamdulillah Rabbil alemin. Allahumma salli ala Muhammed ve Al-Muhammed. El-Seyit Ahmet El Hasani…

Allahın selamı ve rahmeti üzerine olsun. Ben İmam Mehdi a.s hakkında şu başlık altında olan: (İmam Mehdiye a.s karşı olan Amerikan Savaşın başlanğıcı)araştırmanın/tahkikatın yazarıyım/muellifiyim. Kitap aşağıdakı sitede mevcuttur. Site artık daha çalışmıyor. Kardeşlerden birisi bana sizin davetiniz hakkında bilgi verdi ve bana sitenizin linkini verdi şöyle ki, o siteye bakayım ve sizing görüşleriniz ve iddialarınız hakkında geniş bilgi edineyim. Aslında, ben – sözlerimden dolayı özür dilerim – sizing iddialarınızda değersiz kelimelerden başka hiçbirşey bulmadım ve kelimeleriniz bunca zaman boyunca çoğu insane tarafından edilmiş iddialardır. Benim için sabit değildir ki, İmam El Hucce (Allah onun zühurunu çabuklaştırsın) insanlara elçi gönderecektir, fakat, ben bazı şeyleri biliyorum ki, kendi kitabımda onlardan bahsetmemişim. Eğer, siz hakikaten iddia ettiğiniz iseniz o zaman sizin için farzdır ki, benim kitapta bahsetmediğimden haberiniz olmuş olsun. Çünkü, siz iddia ediyorsunuz ki, bugün insanlar arasında, Allahın Kitabı hususunda herkesten daha bilgilisiniz ve benim sorum şu: Fatiha Suresinde ve ondan alınmış, 2 saklı isim vardır ve onlar (bu iki isim) bilindiklerinin tersi olarak yazılmışlar. Onlardan biri sağdan sola yazılmış ve diğeri ise soldan sağa doğru yazılmıştır. Bu iki isim nedir ve onları sunacak/sunacak yol/usul nedir? Eğer ben sizden bu soruya dair cevap alırsam, o zaman size biat edenlerden olacağım inşaAllah. Fakat, eğer hiçbir cevap almazsam soruyla ilgili o zaman bu cevapsızlık sizing tarafınızdan sizin iddianızın yalnış ve batıl olmasına bir ayettir demektir. Ve bütün övgüler bizi hidayet eden Allahadır ve eğer Allah bizi hidayet etmeseydi biz hidayet olunmazdık ve mevlamız/seyyidimiz Muhammede ve tahir/temiz ailesine salat olsun.

Macit El-Mehdi
Rabii El-Sani-1426 hicri kameri

Cevap: Bismillah Er-Rahman Er-Rahim. El Hamdulillah Rabbil Alemin. Allahumme Salli Ala Muhammad ve Al-Muhammed ve El-Eimme Vel Mehdiyyin ve Sellim Teslima.

(Gerçekten bunda, ahiret azabından korkanlar için kesin bir ibret vardır. O, tüm insanların kendisi için toplanacağı bir gündür; mutlaka görülecek bir gündür. Biz, onu ancak belirli bir süre için geciktiriyoruz.)
[Hud:103-104]

1- Eğer, biraz (hafiften), detaylı bile değil, baksaydın sitede olan Müteşabihat, Fatiha, Aydınlatmalar, Buzağı ve diğer kitaplara ki, sana gore değerszler, ozaman benim Allahın svt Fatiha Suresinde bütün isimlerinin olduğunu ve Peygamberin saas, Alinin a.s, Fatımanın s.a, İmamların a.s ve Mehdilerin a.s isimlerinin olduğunu göstermiş ve açıklamış olduğunu görürdün.

Eğer benim sözlerim değersiz ise özür dilemek gereksizdir ve sadece anlamsız kalmaktadır özür dilemen, yok hayır tersiyse (yani sözlerim değerli ve hakikatse) o zaman Tek Olandan bağışlanma dilemek ve tevbe etmek dışında hiçbirşeye gerek (yani özür dilemek değildir).

Sana sabit değildir (senin için kanıtlanmamıştır) ki, İmam Mehdi a.s insanlara elçi gönderecektir, Muhammed Tahir (Pak Temiz) Ruh (Nefsil Zekiyye) elçi değil midir? “Onun (İmam Mehdinin a.s) meselesini Tamamlayacak olan Mevla” elçi değil midir? Yamani elçi değil midir? Doğudan zühur edecek olan elçi değil midir? (Muhammed saas ailesinden olan rivayetleri oku zira Şeyh Nazim El Ukayli (Allah onu hifz etsin, korusun) kendi kitabında “Keskin Cevap” o rivayetleri zikretmiştir ve bu kitap Seyit El-Sistani ve onun ofisi ve Akide Araştırma Merkeziyle olan bir münazaradır ve Şeyh Nazime aittir bu kitap), belki Allah senin kalbini aydınlatır ve seni hakka hidayet eder ve bu Denizden olan bir değerli taştır ki, Muminlerin Emiri Ali bin Abutalib a.s bu değerli taştan bahs etmiştir/anlatmıştır.

El-Esbağ ibn Nabateh naklediyor: [Bir gün, Muminlerin Emirine, Ali a.s-a gittim ve o düşünüyordu ve toprağı karıştırıyordu ve ondan sordum: Ey Muminlerin Emiri, neden toprağı karıştırıyorsun? Yoksa ona (toprağa) karşı bir sevgin ve isteğin mi var? O a.s cevap verdi: Hayır, Vallah! Hiç bir zaman bile olsun benim bu Dünya ve onun lezzetleri için sevgim olmamıştır! Ben bir çocuk hakkında düşünüyorum ki, benim ailemden olan evlatlarımın 11-cisinden olacaktır, o Mehdidir ki, yer yüzü zülmet ve adaletsizlikle dolduktan sonra onu nur ve adaletle dolduracaktır. O şüphelere sebep olacak ve gaybete çekilecektir zira bu gaybetten dolayı bazıları Haktan sapacaktır ve bazılara Hakka hidayet olacaktır. Ve ben sonra sordum: Ey Muminlerin Emiri, bu şüphe ve gaybet ne kadar sürecektir? O cevapladı: 6 gün, 6 ay, veya 6 yıl. Ben cevapladım: Bu hakikaten gerçekleşecek mi? O a.s cevap verdi: Evet, aynı önceden tayin edildiği gibi. Bu mesele seni neden ilgilendiriyor ki? Onlar bu Ümmetin en iyileridirler ve bu ailenin (a.s) en salhi olanlarıdırlar. Ben dedim: Sonra ne olacaktır/vuku bulacaktır? Sonra, Allah Kendi dilediğini yapacaktır, çünkü Onun başlanğıcları, iradeleri, sebepleri ve sonları vardır.]

Muminlerin Emirinin a.s ailesinden olan 11-ci İmam El-Mehdidir a.s ve onun (İmam El-Mehdinin a.s) evlatlarından olan kişi, On iki Mehdilerin, İlk Mehdi olanıdır ve o İmam El Mehdinin a.s vasisi ve elçisidir.

İmam El-Rıza a.s-ın İmam El-Mehdi a.s için ettiği dua: (…Ey Allahım, onu, ailesini, oğlunu, soyunu [evlatlarını/zürriyesini], ümmetini ve bütün vatandaşlarını lütuflandır ve onu memnun edecek herşeyi on aver…) şimdi, bu oğul ki, İmam El-Rıza a.s duada ayrıca ismini zikretmiştir İlk Mehdidir, İmam El-Mehdinin a.s vasisi ve elçisidir. Ben Allah Şükr ediyorum (teşekkür ediyorum) ki beni Kendi zikriyle ve büyük babalarımın zikriyle, En Yüce Elçinin Muhammedin saas zikriyle, Muminlerin Emirinin a.s zikriyle ve İmamların zikriyle zikr etmiştir ve benim unutulmama izn vermemiştir.

Kendine ait olan daha önce bahsetmiş olduğun kitapta, bir elçinin İmam El-Mehdi a.s tarafından gönderilmesine önem vermişsin, şimdi ne oldu ne değişti? Ve bu senin Üçüncü Kısımda birebir dediğindir: (Ümid ediyorum ki, okuyucu Allah svt peygamberi Musaya (a.s) deyenler gibi olmazlar “Allahı bize açıkca göster”. Şimdi, farzedelim Allah svt insanlar için İmam El Mehdinin a.s zühurunun yakın olduğunu açık ve aşikar olarak yakın olduğunu bildirmek/haber vermek istedi, inşaAllah, ve insanların onu “Allahtan başka ilah yoktur, Muhammed Allahın elçisidir” bayrağını kaldırmasında yardım etmesini istedi, peki nasıl açıkca haber verme, beyan etme gerçekleşecektri? Böylece, bu Allah svt tarafından dilediğine yapmak istediğine yaptırmakla ve bu yapacağını doğru zaman gerçekleştirmekle olacaktır, çünkü bu meseleni bilmek çok önemlidir ve özellikle şimdiki zamanda, böylece O svt kulları üzerine Mutlak Hüccetini sabit kılmış olsun.)

Kendi kitabında ve kendi elinin yazdığını unuttun mu yoksa yapar gibi mi gösteriyorsun kendini (numaramı yapiyorsun)?! Nasıl karar veriyorsun ki, senin kullanmış olduğun matamatiksel hesaplamadan (ki bu yapmış olduğun senin hesaplamanında doğru olduğuna inanıyorsun) habersiz olduğumu ve yalandan iddia etmiş olduğumu ما هكذا يا سعد تورد الابل!!

5- Eğer kendi hesaplamana bağlıysan/sadıksan ve eminsen bu hesaplamandan ve onun doğruluğundan, o zaman aynı usulla/yolla ve rakamların hesaplanmasıyla hesapla ki, bununla sana ve ıspatlamak istediğin insanlara, ıspatlanmış olsun.

“Ahmet kimdir = O Mehdinin elçisidir”, aynı yolla/usulla/şekilde sen “Muhammed kimdir = o Allahın peygamberidir” olarak kendi kitabında üçüncü kısımda, hesapladığın gibi hesaplanıyor. Ve (El-Mehdi) büyük hesaplamayla (summation) hesaplanmıştır ve onun rakamı (90)-dır ve bu rakamı küçük hesaplamaya (summation) dönüştürülürse o zaman bu rakam (9) olacaktır, aynı senin kendi kitabında (Muhammed)-i hesapladığın gibi.

Aynı şekilde hesapla: (Allahın kitabı nedir) Allahın kitabının (Mehdinin elçisine) eşit olduğunu göreceksin, aynı şekilde kendi kitabında “Allahın kitabı nedir”, o (Allahın kitabı) “Kutsal Kurandır”a eşit olduğunu yazdığın gibi.
Bu nedenle, yukarıda bahsedildiği gibi senin için Ahmedin Mehdinin elçisi olduğu açıklanmıştır ve o Allahın kitabıdır, ve o konuşan Kutsal Kurandır ve aynı şekilde senin kendi kitabında geçtiği gibi ki, rakamlar iliminin geçerliliğini delil olarak barındırmışsın kendi kitabında (İmam El Mehdiye a.s karşı Amerikan Savaşının başlanğıcı), bu nedenle, Allahtan kork ve Muminlerin Emiri Ali a.s-ın Muhammedin saas ailesi a.s hakkında dediğinden: “Onlara öğretmeyin çünkü onlar sizden daha bilgililer/ilim sahibiler.” Iyice yapış.
Sonuç olarak, لزمتك الحجة, kendi kitabında belirtmiş olduğun huccettir ve onu dikkate almaman ve cevap vermekten yüzçevirmen senin için kabulolunmazdır senin tarafından.

Sana (37) rakamının sırrı hakkında birşey açıklayacağım.

Yüce Olan Allah svt şöyle diyor: {Hac zamanı üç gün oruç tut ve geri döndükten sonra yedi gün. Onlar, 10 tam (günlerdir). Bunlar (7gün yani), aileleri Mescidul Haramda olmadıkları içindir.}

On olan yedi semavat (gökyüzü)dür, Büyük Arş, Kursi, En Büyük Arş ve onun Büyük Kürsüsüdür. O üç şey, Allahın Evi ve Mahlukatta olan İlahi Mükemmelikler Şehridir, ve İlmin Şehridir (Muhammed saas). Muhammed ailesinden olan herkes, o kişinin onu(10-u) Hacta/Allahın Evinde/İlim Şehrinde/Nübuvvet Evinden ve Risaletin Kaynağındadır. Fazla bilgi için ve senin için daha aydın ve konunun net olması için Müteşabihat cilt 3 (kırk {40}-ın sırrı ve Arşın ve Kursinin sırrı hakkında olan soru)yu oku.

(37) rakamı iki rakamdan oluşmuştur (3,7) ve onları toplamı (10)-dur. Bu tevhidin onudur (10-udur). Her kim onları (bu onu) tamamlarsa ve Allahın evine zair (ziyaretçi) olursa ve İlim Şehrini ziyaret ederse ve onun aklı kamil(mükemmel) olmuş olur ve üç yüz on üçten (313ten) olmuş olur, o biz Ehli-Beytten a.s olmuş olur. Bu benim büyük babalarımdan a.s rivayet edilmiştir: (İman ondur (10) ve Selman (r.a) onuncuyu bitirmiştir ve ona erişmiştir, böylece Selman biz Ehli-Beyttendir.) Biz Ehli-Beyt a.s için bizim onumuz (10) ümrededir ve Allahın evini ziyaret etmededir.

(37) rakamı (10+27) den oluşmuştur. On ümrenin onudur ve iyirmi yedi Ehli-Beytten a.s olan rivayette geçtiğii gibi, beşer arasında dağıtılmasına izni verilmiş ilimdir. Zira, herkim ümrenin onunu (imanın on mertebesini) tamamlamış olursa, o İmam Mehdinin a.s dağıtacağı, tevhidin 27 harfine sahip olmuş olur.

Yüce Allah svt şöyle buyuruyor: (Biz yeryüzünde zulüme maruz kalmışlara lütuf vermek istedik ve onları İmamlar ve Varisler kılmak istedik.)

Allahın İmamlar yapmak istedikleri Muhammed saas ailesidir: İmamlar ve Mehdilerdir a.s, İmam El-Mehdinin a.s Ashabı da buraya dahildir. Bunun sırrı Kasas Suresinin başlanğıcındadır, (Ta, Sin, Mim) ve eğer bu harflerin rakamlarını büyük hesaplamayla hesaplarsan:

Ta + Sin + Mim

9 + 60 + 40 = 109

Sonuç (100 + 9) dur ve eğer bu rakamı küçük hesaplamaya çevirirsen (1 + 9) sonuç (10) olucaktır ve bu da ümrenin onudur ki, İmamlarla (313 le ilgilidir) ve ayette yer almaktadır, ve bu on tevhidin onudur, zira herkim ümreye Allahın evine gittiğinde, onun aklı orada kamil (mükemmel) oluyor ve yakine varmış oluyor ve Onu (svt) Tek olarak Tevhidin en son mertebesinde (Huveyi) anmış oluyor (yani, Muvahid (Tevhid ehli-yüzde yüz yakinle)) ve Huvenin harflerini saymış olursanız o zaman şöyle birşeyle karşılaşırsınız:

Ha + Vav
5 + 6 = 11

Bu (1 + 10). Onu artık biliyorsunuzdur, imanın ve ümrenin onudur, ve bir ise Tek Olan Yüce Sübhandır. Herkim, ona (10)-a ulaşırsa o zaman, o yakine ulaşmış oluyor ve Muvahid (Tevhid ehli-yüzde yüz yakinle) olmuş oluyor.
Kısaca, ben senin için (37) rakamının ümre ve tevhidin onu (10-u) olduğunu açıkladım ve aynı zamanda da (27) Akide harflerini açıkladım. Sonuç olarak, ümreye giden herkim ve ona (10) erişen herkim, (27) harfi, insanlar arasında dağıtıldıktan sonra, taşıyacak güçe ve marifete sahip olacaktır. Bu bir sırdır ki, gönderilmiş peygamber, mukarreb melek ve Allahın kalbini imtahan etmiş mumin dışında taşıyamaz. Sonuç olarak ta, bu üç gurub kullar yakin ehli ve muvahid olmuşlardır .

Daha fazlası hakkında bilgilendirisem seni, eğer (Ta-Sin-Mimi) küçük hesaplamayla hesaplarsan:

Ta + Sin + Mim
9 + 6 + 4 = 19

Besmelenin harfleri (19)-dur ve Besmele Tevhid ayetidir.

Yüce Allah svt şöyle diyor: (Ve biz kalpler üzerinde örtüler yerleştirdik, onlar çok az anlarlar ve onların kulaklarında sağarlık vardır. Ve Rabbini Kuranda tek zikrettiğin zaman, onlar yüz çevirirler). Yani şöyle de: Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla aynen onlardan (Ehli-Beytten) a.s nakledildiği gibi. Artık biliyorsunuz ki, (Ta-Sin-Mim) tevhid ehline işaret etmektedir, yani üç yüz on üç (313) olana, ve tevhid ayetindeki harfın rakamı (Rahman ve Rahim olan Allah) (Ta-Sin-Mim) ayetindeki muvahitlerin (tevhid ehlinin) rakamına eşittir ve cehennem ehli çoktanrılıdır: Bu nedenle, muvahitlerin (tevhit ehli olanların) ayetinin rakamı/numarası, onların rakamının/numarasının üzerindedir.

Yüce Allah svt şöyle buyuruyor: (Onun üzerinde ondokuz vardır. Biz o ateşin muhafızlarını hep melekler yaptık, sayılarını da sadece inkarcılar için bir fitne vesilesi kıldık ki, kitap verilenler kesin inanç edinsin, inananların imanını arttırsın, kitap verilenlerle, müminler şüphelenmesin, kalplerinde hastalık bulunanlarla kafirler: «Allah bununla mesela ne demek istiyor?» desin, işte böyle Allah, dilediğini şaşırtır, dilediğini de yola getirir. Rabbinin ordularını/askerlerini sadece kendisi bilir; ve o ancak düşünmek için insanlara bir öğüttür.)(Müddessir 74:30-31). Muvahitler El-Muddessir Suresindeki Sağ Taraf Sehabeleridir: onlardır cennete hesapsız girenler, ve onlar Yamaninin, İmam Mehdinin a.s vasisi ve elçisinin sehabeleridir, Yüce olan Allah svt şöyle buyuruyor: (Her nefis/ruh, kendi kazandığıyla, tutulacaktır, Sağ Tarafın sahabeleri dışında).

Yamaninin en son beyanını oku ki, senin için daha net bir görüntü oluşmuş olsun kafanda ve daha da yakine varmış olasın – eğer hakikaten hakiket aracısı isen ve Kitap ehlinden isen yada ki kitaba inananlardan isen – Yüce olan Allah svt dedi: (Biz onların sayısını inanmayanlar için imtahan olarak belirttik – Kitap verilmiş olanlar inanacaklardır ve inanmış olanlar imanda yüceltileceklerdir.)

Benimle hesapla: (Vasi) kelimesi, (El-Yamani), (Yamani Kimdir), (O vasidir), (o Mehdinin vasisidir), (Sağ Taraf Sahabeleri)

Fakat bu hesaplamalara başlamadan önce, senin kendi ellerinin kendi kitabında (İmam Mehdiye karşı Amerikan Savaşının başlanğıcı) ne yazdığına göz atalım, Kısım II, dediğin gibi: (6-cı asr, 33-cü öngörme: onun eli sonunda kanlı El-Alusa kadar uzanır, o kendini denizde koruyamayacaktır, o Mesapotamiyanın ordu elinden korkacaktır, ve öfkeli siyah adam onu yaptığına pişman edecektir), sonra sen kendi kitabında şöyle söylemekle devam ettin: “Bu Nostradamus tarafından yapılmış en garip tahminlerden biridir ki, İmam Mehdiyi açıkca zikretmektedir ve tahminci tercümanlar öngörmede bahsi geçmiş ismin anlamını çözmekte aciz kalmışlardır ve tercumanları büyük çoğunluğu bu ismi (ALUS) olarak zikretmişlerdir, hatta bazıları bu ismi İngilizce tercumede silmişlerdir, fakat original Fransız nushada vardır bu isim ve burada tercuman (ALUS) kelimesi olarak çevirmiştir fakat orijinalda (El-ALUS) diye geçer (El-I ilave edersek, Arap belirginlik eki), fakat anlamını bilmeden ve o (orijinaldaki yazar) bunun anlamını zamana bırakmıştır çözülmesi için. Halbuki, ben size Nostradamusun ne demek istediğini burada açıklayacağım. Nostradamus (I – elif) harfini isimden silmiştir: çünkü, biz bu harfi ilave edersek, kelime şöyle oluyor (AL`USI) (VASİ) ve onun anlamı çok nettir, ve bildiğimiz gibi Vasilerin başlıkları (lakabları) Ehli-Beytin, 12 İmamlarına ait edilmiştir ve İmam Mehdi a.s bu vasilerin biridir, Yani o (Vasi) olarak adlandırıla bilir. Yani, Nostradamus Şialarla aynı görüştedir.

Burada, Nostradamus özel bir kişini anlatıyor ki, bu kişi bir ülkenin cumhurbaşkanı veya savaş önderi olacaktır ve İmam Mehdiyi a.s öldürmeye çalışacaktır veya İmam Mehdinin a.s ordusunu yok etmeye çalışacaktır ve savaş önderi Mesapotamiyada (Irakta) olan ordu gücünden (İmam Mehdinin ordusundan) korkacaktır fakat İmam Mehdinin a.s askerlerinden olan siyah adam (siyah olarak vasfedilmiştir, yani Şia demektir): çünkü, siyah elbise Şiaları tanımlar veya Afrikadan (siyah) olan Arap Müslüman ki, onu (siyah önderini) öldürecektir ve onun ordularını mahvedecektir.”

Hesaplamalara başlamadan önce, senin yukarıda geçen sözlerine açıklamam vardır. Nostradamusun kehanetinde bahsi geçen Vasi İmam Mehdi (as) değil, zira o, İmam Mehdinin (as) vasisidir ve İmam Mehdinin (as) vasileri olan on iki Mehdilerin ilkidir. Hem de o, İmam Mehdinin (as) elçisidir ve onun meselesini başarıya ulaştıran mevladır, rivayetlerde geçtiği gibi, ve o, Al-i Muhammedin (as) vaat edilen Yemani’sidir ki, hakka çağırıyor ve ondan yüz çeviren cehennem elhindendir, onların (as) rivayetlerinde geçtiği gibi.

Allah Resulünün (saa) vasiyetinde: Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed saas, vefat gecesi Ali bin Ebu Talib as’a şöyle buyurdu:

“Ey Hasan’ın babası, bana kalem ve kağıt getir”, ve vasiyetini şuraya gelene kadar dikte ettirdi ve sonra; “Ya Ali, benden sonra 12 İmamlar olacak ve onlardan sonra da 12 Mehdiler. Sen, Ya Ali, 12 İmamlar’ın ilkisin.” Sonra o şöyle devam etti: “Ölüm el-Hasana yaklaşırsa, bunu oğluna, Muhammed’in Ailesi’nin Emanetçisi (Allah’ın selamı onların üzerine olsun) olan Muhammed’e teslim etmesini sağla. Böylece, bunlar 12 İmamlar’dır. Onlardan sonra, 12 Mehdiler olacaktır. Böylece, ölüm ona yaklaşırsa, bunu oğluna, yakın olanların ilkine teslim etmesini sağla. Onun üç ismi vardır; biri benim ve babamın ismi gibi Abdullah (Allah’ın kulu), diğeri Ahmed ve üçüncü ismi de, Mehdi (Hidayet eden)’dir. O, inananların ilkidir.”

Sadık (as) buyurdu: (bizim aramızdan Kaimden sonra, Hüseyinin (as) soyundan on iki Mehdi vardır).

Sadık (as) buyurdu: (bizim aramızdan Kaimden sonra, Hüseyinin (as) soyundan on bir Mehdi olacaktır).

Bu rivayette, Kaim, ilk Mehdidir, İmam Mehdi değil; çünkü İmam Mehdiden (as) sonra on iki Mehdi gelecektir.

Bakır (as) ilk Mehdinin özelliklerini zikrederken buyurdu: (…O kırmızımsı olan, batık gözlü, kaşları ayrılmış, ve geniş omuzlu, başında kepek vardır, ve yüzünde iz vardır, Allah Musaya rahmet etsin…)

Emirel-Müminin (as)`ın uzun bir beyanında: (…Onların ilki Basradandır ve sonuncusu İbdaldan…).

Sadık (as)`ın uzun bir beyanında Kaimin (as) ashabının isimlerini verirken: (…Basradan…Ahmed…).

İmam Bakır (as)`ın şöyle buyurduğu rivayet edilir: (Onun iki ismi vardır – Kaimi kastederek – biri gizli, diğeri açık. Gizli olana gelince, Ahmeddir, açık olan ise Muhammeddir). Ahmed, ilk Mehdinin ismidir ve Muhammed, İmam Mehdinin (as) ismidir, Allah Resulünün (saa) vasiyetinde geçtiği gibi.

Bakır (as)`dan rivayet ediliyor: (Allah Tealanın Talikanda bir hazinesi vardır; ne altındır nede gümüş, fakat Horasanda on iki bin kişiden ibarettir, sloganları “Ahmed, Ahmed”dir. Onlara, Haşimi bir genç liderlik edecek, gri katır binmiş ve kırmızı sarık giymiş. Sanki onu, Fıratı geçen görüyorum; eğer onun geldiğini duyarsan, kar üzerinde sürünmek olsa bile, ona doğru acele et). Ahmed, ilk Mehdinin ve İmam Mehdinin (as) vasisinin ismidir, ve o, İmam Mehdiye (as), zühurunun başlanğıcında, ilk iman edendir, ve o, İmam Mehdinin (as) tüm insanlara elçisidir.
Şabanın üçüncü gününün duasında (İmam Hüseyin (as)`ın doğum günü) İmam Mehdi (as)`dan rivayet ediliyor: (İlahi, Senden, bu günde dünyaya gelmiş…O göz yaşlarının şehidi, beşer tayfasının serveridir, ricat gününde ebedi zafere ulaşacak. Onun katledilmesinin mükafatı odur ki, İmamlar (as) onun soyundandır, türbeti şifadır, ve onun ricatı zamanı kurtuluş onunladır. Ve Kaimden ve onun gaybetinden sonra, onun soyundan gelen VASİLERLEDİR, taki onlar Avtar`a varacak ve intikam alıp Allah Subhanahu ve Tealanın rizasını kazanacak ve en iyi destekçilerden olacak. Allahın selatı gece-gündüz onların üzerine olsun. Ya Allah, onların hakkı için, Sana yalvarıyorum…). Eğer niyaza dikkat ederseniz, görürsünüz ki, [Vasilerden] kastedilen İmam Mehdi (as)`ın vasileridir, onların babaları olan İlk Mehdi de dahil, rivayetlerde bahsedilmiştir, ve Yahudi Nostradamusun kehanetlerinde de bahsedilmiştir, böylece o, bu kehanetlere inanan Yahudilere, Hristiyanlara ve Batı dünyasına karşı zorlayıcı kanıt olur, çünkü o, birçok geçmiş olayları onaylamıştır ve çünkü o, onların Yahudi, Fransız ve Batılı olan birindendir.
Şimdi, kehanette bahsi geçen vasinin Mehdi (as)`ın vasisi olduğu sana açıklandıktan sonra, seni hesaplamalara götüreceğim:

İlk: (Yamani vasidir)
VASİ kelimesi:
1 – Vav Sad Ya
[6 + 90 + 10 = 106] büyük toplamayı kullanıyoruz, ve onu küçük toplamaya çevirirken:
(6 + 100) böylece küçük toplama kullanılacak olursa (6 + 1) = 7
2 – Vav Sad Ya
[6 + 9 + 1 = 16] küçük toplama kullanıyoruz
EL-YAMANİ kelimesi:
1 – Elif + Lam + Ya + Mim + Elif + Nun + Ya
[1 + 30 + 10 + 40 + 1 + 50 + 10 = 142] büyük toplamayı kullanıyoruz ve onu küçük tolamaya çeviriyoruz, (2 + 40 + 100) böylece küçük toplama kullanacak olursak (2 + 4 + 1) = 7
2 – Elif + Lam + Ya + Mim + Elif + Nun + Ya
[1 + 3 + 1 + 4 + 1 + 5 + 1 = 16] küçük toplamayı kullanıyoruz
Böylece, yukarıdaki hesaplamalardan sana açıklandı ki:
(VASİ) = (EL-YAMANİ) = (7), büyük toplamayı kullanarak ve onları küçük toplamaya çevirerek hesapladıktan sonra.
(VASİ) = (EL-YAMANİ) = (16) küçük toplamayı kullanarak hesapladıktan sonra.
İkinci: Yamani karakteriyle ilgili sorulduğu zaman, diyoruz: (Yamani kimdir). Eğer Yamani İmam Mehdinin (as) vasisiyse (yani Allah Resulünün (saa) Vasiyetinde geçen ilk Mehdi ise), cevap şöyle olacak: (O Mehdinin vasisidir) veya (O vasidir). Mehdinin rakamı şöyledir:
Elif Lam Mim Ha Dal Ya
1 + 30 + 40 + 5 + 4 + 10 = 90
Şimdi hesapla:
(Yamani kimdir) Men Huve El-Yamani
Mim Nun Ha Vav + (Elif Lam Mim Ha Dal Ya)
4 + 5 + 5 + 6 + (7) = 27
(O Mehdinin vasisidir) Huve Vasi El-Mehdi
Vav + (Vav Sad Ya) + (Elif Lam Mim Ha Dal Ya)
5 + 6 + (7) + (9) = 27
(O vasidir) Huve El-Vasi
Ha Vav + (Vav Sad Ya)
5 + 6 + (16) = 27
Böylece, sana açıklandı ki: (Yamani kimdir) = (O Mehdinin vasisidir) = (O vasidir).
(O vasidir) rakamını küçük toplamayı kullanarak hesapla ve onu ilmin (27) harfine eşit bulacaksın ki, Kaim (as) insanlar arasında yayacaktır.
Ebi Abdullah (as) buyurdu: (İlim 27 harfdir. Tüm elçiler 2 harfle gelmişler, böylece bugün insanlar bu 2 harften başkasını bilmiyorlar. Fakat bizim Kaim kıyam edecek, ve geri kalan 25 harfi de insanlar arasında yaymak için getirecek ve 2 harfi de onlara ekleyerek 27 harfi yayacak).
Ha + Vav + Elif + Lam + Ya + Mim + Elif + Nun + Ya
5 + 6 + 1 + 3 + 1 + 4 + 1 + 5 + 1 = 27
Sonra (Sağ taraf ashabı) rakamını hesapla ki, ayette geçiyor: (Her nefis, kendi kazancına bağlıdır, Sağ taraf ashabı hariç)(Muddessir 74:38-39), sağ, büyük toplamayı kullanarak hesaplanıyor ve küçük toplamaya çeviriliyor ve sonuc şöyledir:
Elif + Sad + Ha + Elif + Ba + (Elif + Lam + Ya + Mim + Ya + Nun)
1 + 9 + 8 + 1 + 2 + (1 + 4 + 1) = 27
Artık bildin ki, (27) sayısı ilmin 27 harfini (Allahı bilmek ve O Subhanahu ve Tealayı Teklemek (El-Vahid)) temsil ediyor ki, İmam Mehdi (as) insanlar arasında yayacaktır.
Bilmen lazım, önceki hesaplamalardan ki, Yamani, İmam Mehdinin vasisi ve ilk Mehdi, ilmin 27 harfinin kâsesidir. Tıpkı o öyle bir kâsedir ki, İmam Mehdiden (as) taşan suyu (içine) alıyor ve onun şiilerine/sahabelerine dağıtıyor. Bu sebepten, Yamani, İmam Mehdiye (as) nispette Nun (ن)`dur ve Nun (ن)`un noktasıdır.
Yüce (Allah) buyurdu: (Nûn, Kaleme ve yazdıklarına andolsun. sen Rabbinin nimeti sayesinde, deli değilsin. Ve muhakkak senin için tükenmez bir mükafat var. Ve herhalde sen, pek büyük bir ahlak üzerindesin. Yakında göreceksin ve görecekler, O fitne, o delilik hanginizdeymiş. Şüphesiz Rabbindir, yolundan sapanı en iyi bilen, yine O’dur doğru yola erenleri en iyi bilen.) (Kalem 68:1-7). Yamani, İmam Mehdinin (as) 313 ashabına nispette Ba (ب) harfidir, ve o Bismillahir Rahmanir Rahimdeki Ba(ب)`nın noktasıdır. Onun iki makama: Risalet ve Vilayet makamlarına sahiptir ve şuanki devirde Muhammedi (saa) ve Alini (as) temsil ediyor, ve o Şehirdir ve o Kapıdır, o halde nereye gidiyorsunuz (Ve o (Kur’an), kovulmuş şeytanın sözü değildir. Böyle iken siz nereye gidiyorsunuz? O, sadece bir öğüttür, alemler için. Ve içinizden dosdoğru olmayı dileyenler için. Fakat o alemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince siz dileyemezsiniz!)(Tekvir 81:25-29).

Bilmen lazım, önceki hesaplamalardan ki, sağ taraf ashabı bile Yamaninin ashabıdır, onlar ilmin 27 harfinin kâseleridir, tıpkı onlar öyle kâselerdir ki, İmam Mehdinin (as) vasisi ve tüm insanlara elçisi olan Yamaniden taşan (suyu) alıyorlar, sonra onlar ilmi insanlara dağıtıyorlar, onlar 313 kişidir.

Daha fazla bilmen için, kardeşim:

Davetin delilleri çoktur, ben, Peygamberlerin ve Elçilerin (as), Muhammed (saa) ve İmamların (as) gelmiş olduğu şeyle geldim. İmam Mehdinin (as) Ansarı olan kardeşlerden biri, sayın Ziya Zeydi, kendi yazdığı “Apaçık Nur” kitabında onlarca delil sıralamış, ki (kitap) yayınlanmıştır ve ona (o kitaba) göz atabilirsin, onun yanısıra Şeyh Nazım el-Ukayli (Allah onu korusun) tarafından derlenmiş “Apaçık Davet” 1.Bölüme de başvura bilirsin. Davetin delillerinin bazıları şunlardır:

1.Hz.Muhammed (saa) ve İmamlardan (as) rivayet edilen hadislerde isim, ülke ve karakterlerden bahsediliyor.

2.Mühkem ve Müteşabihi bilmek ve semaların/göklerin yolları, bunlar İmamların (as) özelliklerinden ve sırlarındandır.

3.Mübahele/hakka davet, ve s.

4.Büyük çoğunlukta insan tarafından, keşif (uyanıkken ilham gelmesi) ve salih rüyalarda Hz.Muhammed (saa), Ali (as), Zehra (sa) ve İmamları görmesi ki, bu davetin hakkaniyetini önemle belirtiyorlar, zira onları görmek kanıtlanmıştır (yani haktır), ve o Kuranla ve onların (as) hadisleriyle doğrudur.

Ayrıca, Nostradamusun kehanetlerine ilişkin, kitabında karar verdiğin ve kendinden öne sürmüş olduğun şeye ek olarak, ikinci bölümde, bu metni yazdığın yerde: (Üçüncü yüzyıl, diğer 5 yıl için 94 kehanet, onlar ona, zamanın süsü gibi dikkat edecekler, sonra hepsine hiç beklenmedik, büyük bir vahiy gönderilecek ki, o yüzyılın insanlarını hoşnut edecek).

Böylece, büyük vahiy, rüyalardan başka nedir ki, büyük sayıda insan tarafından görülmekte, ve o hakkı ve onun sahibini gösteriyor?

Dikkatlice oku kardeşim, ve izin ver hakkın istediği gözlerin önünde olsun, ve dikkatle kendine karşı adil olarak araştır ve onu ateşten koru. Allahtan senin hidayet olunmanı diliyorum, eğer onu istediysen, ve sana hakkı hak gibi göstermeği ve onu takip etmeği nasip etmesini, ve sana batılı göstermesini ve ondan sakınmağı nasip etmesini diliyorum.

Tüm övgüler yalnız Allahadır.

Ahmed El Hasan (as)
Cemadi el-Evvel / 1426 Hicri


Yorum bırakın