Bil ki, şeytanın işi ENSARLARLA…

Soru 452: Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.
Tövbe etmek istiyorum fakat neden namaz kılmadığımı ya da oruç tutmadığımı bilmiyorum. Namaz kılmama ya da oruç tutmama engel olan birşey var sanki… Lütfen, duanıza ihtiyacım var. Eğer benim de okuyacağım bir dua var ise, lütfen onu bana verin.

Allah’ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun.

Cevap: Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla. Hamd olsun alemlerin Rabb’ine! Allah’ın selam ve salatı Muhammed ve onun ailesine, İmamlar ve Mehdiler üzerine olsun.

Allah sana merhamet etsin. Bil ki şeytanın işi seninle (ensarla). O zaten, velayetten dışarıda olan, diğer insanlardan memnun durumda. Benim tavsiyem, 2 rekat da olsa gece namazlarını kılman. Her gece kıl çünkü gece namazlarındaki rahmetten biri de, seni şeytandan koruyor olması ve zorunlu ibadetlerinde seni muvaffak etmesidir. Ayrıca bazı zikirleri de tekrar etmen gerek. Öyle ki bunları yürürken, evde otururken bile tekrar edebilirsin ve seni şeytandan koruyacaktır. Şunu söylemekle başlayabilirsin: “Sübhane hüvallah ya vahid’ül kahhar” ve bunu 10.000 kere tekrarlamaya çalış. Ve başarı Allah’tandır.

Ahmed el Hasan
Cevab el Munir Kitabı


Yorum bırakın